LineageOS 20 ger Android 13 till fler än 30 smartphones 您所在的位置:网站首页 lineageos nexus5 LineageOS 20 ger Android 13 till fler än 30 smartphones

LineageOS 20 ger Android 13 till fler än 30 smartphones

2023-01-05 02:31| 来源: 网络整理| 查看: 265

Skaparna av LineageOS gjorde tillgänglig den första anpassade ROM baserad på Googles Android 13 OS. På samma sätt bekräftar de att den senaste versionen av operativsystemet når mycket mer än 30 smartphones genom sin nya LineageOS 20.

Därför, om du har en smartphone utan officiellt stöd, från varumärket, för den nya Android 13, kan du använda denna inofficiella ROM, under ditt engagemang, men väl utvecklad och med ett starkt socialt stödnätverk. Nu visar vi smartphones med stöd för nya LineageOS 20, bland många andra viktiga fakta.

Den senaste versionen av Custom ROM baserad på Android 13 kommer

Först och främst är detta förmodligen den mest populära portade ROM-skivan runt om i världen för dess säkerhet, funktionalitet och stöd från det sociala nätverket av utvecklare och kunder. Vi har nu en ny "batch" med LineageOS 20, nu med nyheterna om Android 13 för ett tredussin och dussintals smarta mobila enheter.

Därefter, förutom de nya funktionerna i Android 13 designad av Google, inkluderar utvecklarna också flera egna tillägg, till exempel en helt ny kameraapp. Vi har ännu bättre overaller i LineageOS egna appar, mycket mer produktiva, intuitiva och verkligen användbara.

Alla nyheter som ger LineageOS 20 Alla säkerhetskorrigeringar från april 2022 till december 2022 med sammanslagningen mellan LineageOS 17.1 till 20. LineageOS har för närvarande en exklusiv kameraapp som heter Aperture! Den är baserad på Googles CameraX och erbjuder oss en användarupplevelse nära "repository" på flera smarta mobila prylar. WebView uppdaterad med Chromium 108.0.5359.79. Ny volympanel helt omdesignad med Android 13, med ny animering av sidopanelen Stöd för GKI och Linux 5.10 builds med stöd för out-of-tree moduler för att matcha de nya AOSP-standarderna. Ny gaffel av AOSP Gallery-appen med många korrigeringar och säkerhetsuppdateringar Vår LineageOS-uppdateringsapp har flera buggfixar och uppdateringar, nu har den en ny design för Android TV. Jelly, vår LineageOS-webbläsare har flera buggfixar och uppdateringar Introduktion av kompletterande uppdateringar och ändringar av FOSS WWTP-kalenderappen. Vad är nytt överst i Seedvault backup-appen. Appinspelare anpassad för att integrera de grundläggande funktionerna i Android 13 utan att överge de utökade funktionerna. Android TV-versioner erbjuder nu även annonsfritt innehåll på TV:n. Flera Google TV-funktioner, som panelkonfigurationsappen med ett mycket mer attraktivt och modernt utseende. Den egna konfigurationsassistenten är anpassad till Android 13 med nya animationer och mycket smidigare övergångar för en större upplevelse. Flera uppgraderingar av säkerhet, säkerhet och beläggning. Alla telefoner som är kompatibla med LineageOS 20

Följaktligen kan du ladda ner och även installera LineageOS 20 på kompatibla enheter genom att följa den officiella guiden. TecnoBreak ansvarar inte för dess användning och installation.

TecnoBreak-redaktörer rekommenderar:



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有